{ tagged from ABS }
1:22:00 AM • Thursday, May 21, 2009
THREE NAME THAT FRIENDS CALL YOU :
iela
baby =,=
anis

THREE MOST IMPORTANT DATE IN YOUR LIFE :
12 jan
15 dec
10 syaaban

THREE THINGS YOU'VE DONE IN THE LAST 30 MINUTES :
chatting
study
cari vid kat youtube

THREE PERSON YOU MISS FROM YOUR PAST :
sape ek.......
najwa humaira, my childhood friend
amirah afiqah
cg yusof, my fave cg sains

THREE GIFTS YOU WOULD LIKE TO RECEIVE :
erm....
kamera?
kucing~
chocolate ><

THREE FAVORITE DRINKS :
milo ice
fresh orange
ice blend

THREE OF YOUR FAVORITE HOBBIES :
tgk anime
erm suke bermain2
buat jahat kat org hahaha

THREE PLACES YOU WANT TO GO FOR VACATION :
japan!
korea
KL nk beli cd ^^

THREE THINGS FOUND IN YOUR BEG :
money
books
pens

THREE FAVOURITE COLOURS :
purple
white
black

TOP THREE YOU LOVE SO MUCH
Allah,
family
my second family aka friends in smkatokjiring.com

TOP THREE THINGS SPECIAL TO YOU :
my komputer
dbsg cd collection
cd anime hakushaku to yousei

TOP THREE PERSON YOU HATE MOST :
erm, yg skema2 tu, bawak hnset kat skolah jer report lalu... ape lar
yg suke sebor mende2 x betul
suke ckap mende2 buruk sal org

TOP THREE REASONS YOU ANSWER THIS TAG :
xdop nape nok wak ekpon
im happy today~
adop mood nk study, hirup mood lu study

THREE PERSON WHO YOU WILL TAG NEXT :
along
JI
akhbot

{ doa perpisahan }
2:33:00 PM • Saturday, May 16, 2009
lagu ni khas sempena pemergian ji ngan akh bot (yg akan meninggal pada 28 jun 2009)^_^ ♥♥
smoge berjumpe lagi~



video


DOA PERPISAHAN

Pertemuan kita di suatu hari
Menitikkan ukhuwah yang sejati
Bersyukurku kehadap Illahi
Di atas jalinan yang suci

Namun kini perpisahan yang terjadi
Dugaan yang menimpa diri
Bersabarlah diatas suratan
Kutetap pergi jua

Kan kuutuskan salam ingatanku
Dalam doa kudusku sepanjang waktu
Ya Alloh bantulah hamba-Mu

Mencari hidayah dari pada-Mu
Dalam mendidikan kesabaranku
Ya Alloh tabahkan hati hamba-Mu
Diatas perpisahan ini

O.. uwo.. ho..

Teman betapa pilunya hatiku
Menghadapi perpisahan ini
Pahit manis perjuangan
Telah kita rasa bersama
Semoga Allah meredhoi
Persahabatan dan perpisahan ini
Teruskan perjuangan

Kan kuutuskan salam ingatanku
Dalam doa kudusku sepanjang waktu
Ya Alloh bantulah hamba-Mu

Senyuman yang tersirat di bibirmu
Menjadi ingatan setiap waktu
Tanda kemesraan bersimpul padu
Kenangku di dalam doamu
Semoga... Tuhan berkatimu

Oo.. ho.. o...



{ peninggalan beliau................... }
9:01:00 PM • Thursday, May 14, 2009
ari ni nk citer sal ji, abangku yg akan pgi ke INTEC, kursus bhase 3 bulan sblum gi russia... 3 bulan jer? kjap ngat tsk3

ehem....
ji ni..... seorang yg pelek hahaha
taun lepas start masuk website koloh x knal agi ye...
tp tgh2 taun tu knal lar manusia berusernamekan mrzsyamsouI~
mase tu x kacip pon... ji pon x on ane gop kan, so x ckap ane ar, ye lar, budok SPM nk wak guane kan2
tp sepanjang sepanjang ye on, rase x pnoh agi ye wak mapuh ambe XD, ade kot tp jarang ar, tgk drp senior2 pom 5 taun lepas, memoriku terhadap mereke pnuh dengan pemapuhan mereke terhadap ku T^T yaitu *u* dan **r* dan **** pandai2 lar cari name

start taun ni ..... lbih tepat lagi lam bulan 2 gitu, tenetku kembali... n ye on sokmo
mula lar cakap sokmo (sokmo ke?) ngan ye... bese 3 org, ambe, along ngan ji
ckp2 tau lar ye tu baek,cerdik, caring (ye x? XD) suke wak lawok, wahi ngarut, suke ke * , suke citer2, otak x kuning XD
lpas rapat ngan ye, baru ambe rase perasaan ade abang....
lme ni x rase ane pon huhuhu tu hok sedih hor ye xdop

lepas ye gi ni...
xdop lar rakan sepengarutanku, sunyi lar kekgi.....
kekgi lam website koloh, name 'IelaJunsu' je lar dekat siapa di talian sokmo.....
kalu ye xdop, adop lar senior hok amek berat hal2 junior ye...
kalu ye xdop, sape lar lagi ambe nk story masaloh2 ni huhuhu
kalu ye xdop, sape agi ambe nk kongsi citer,
kalu ye xdop, sape agi ambe nk ckap tiap2 ari?
kalu ye xdop,ambe nk report sal * ke sape?
kalu ye xdop, tugasku sbgai spy uda tiade

haih..... sedih rase hahah
mcm x jupe doh, padahal 6 taun jer,,, kan2...
6 taun.....6 taun,lme gop..................

neway, gud luck to you my deary bro~
nk post gmbo takut kne maroh hahaha XD
biar arh

akhir kate....

we all ♥ you~
me n ur ABS hahaha
gud luck mr shemshov aka syamsoul azizi muda~
see you again~~~

*edited*

nk tmboh kate2 pujian sket.... x sket panjang

ji yg baek
ji yg peramah
ji yg caring
ji yg hensem
ji yg comey
ji yg pelek
ji yg lawak
ji yg mengarut
ji yg gatal XD
ji yg tinggi
ji yg kurus
ji yg muroh ati
ji yg senyap
ji yg rajin
ji yg slalu business
ji yg bgus
ji yg hepi
ji yg sedih
ji yg excited
ji yg maroh
ji yg pencinta *
ji yg pnyayang (ke?)
ji yg smart
ji yg maccccho
ji yg coool
ji yg hot (hot ke??)
ji yg cute
ji yg mcm baby
ji yg ade misai T^T
ji yg berjambang
ji yg simple
ji yg susah nk senyum
ji yg sengihnye kelakar
ji yg sukar untuk gambarnye diambil
ji yg pandai mengajar
ji yg bgus sebagai abg (adik mengakunye hikhikhik)
ji yg ingin mengubah stylenye
ji yg perasan
ji yg berspek
ji yg kembonye x bape nk tinggi

hihihi
kate2 pujian...
ikhlas o ek, jgn pandang2 hihihi

{ my mum }
1:58:00 PM • Sunday, May 10, 2009
Mom's smiles can brighten any moment,
Mom's hugs put joy in all our days,
Mom's love will stay with us forever
and touch our lives in precious ways...

The values you've taught,
the care you've given,
and the wonderful love you've shown,
have enriched my life
in more ways than I can count.

Who fed me when i'm hungry,
And hush'd me in her arms to rest,
And on my cheek sweet kisses prest?
My Mother.

When sleep forsook my open eyes,
Who was it sung sweet lullaby,
And soothed me that I should not cry?
My Mother.

Who sat and watch'd my infant head,
When sleeping on my cozy bed;
And tears of sweet affection shed?
My Mother.

Who lov'd to see me pleased and gay,
And taught me sweetly how to play,
And minded all I had to say?
My Mother.

Who ran to help me when I fell.
And would some pretty story tell.
Or kiss the place and make it well?
My Mother.

Who taught my infant heart to pray,
And love God's holy book and day;
And taught me wisdom's pleasant way?
My Mother.

And can I ever cease to be
Affectionate and kind to thee,
Who was so very kind to me,
My Mother?

Ah, no! the thought I cannot bear,
And if God please my life to spare,
I hope I shall reward thy care,
My Mother.

And when I see thee hang thy head,
'Twill be my turn to watch thy bed,
And tears of sweet affection shed,
My Mother.

For God, who lives above the skies,
Would look with vengeance in his eyes,
If I should ever dare despise
My Mother.


i ♥ ma
biar kne maroh sokmo pon..
biar kne bleber sokmo pon
biar kne diberatsebelahkan pon
biar ditidakcare'an pon
biar x kaye pon
i still ♥ ma

you still my no 1
even when i married (wth)
time kaye
time miskin
time sihat
time sakit
time femes ((x akan terjadi hahaha))
time x femes
time hepi
time sedih
youre still my no 1

I ♥♥♥ MY MUM VERY MUCH, SHUHAINI BINTI BESAR~

*lenkali ar tok gmbo :D

{ jalan2 cari pasal~ }
7:49:00 PM • Saturday, May 9, 2009
ni lar gmbo kitorang mase trip to perpustakaan yg tutup... sket je amek gmbo
ambe, kak farah, kak mim, kak zati, ain n hakim jer gi.. x rama hukhukhuk
















kak mim 'ngap' eskrem
















kak mim yg ber saya awak dgn kuceng hahaha
















freedom~ nk beli!!!! tp model ye x lawo ane ar huhuhu
















sdp nye mkan eskrem tu~ x tawor doh ke org hahaha















kak mim tgh buat pe? x nampak muke XD
















ish3 anok sape lar spek lawo ngat o~















kucing~!!!! i love kucing!
















kak zati n her 'temporary' glasses















kat luo pustake... awek cun di bawah pokok
















*fokus utama adalah pada kucing itu~*
comey!

{ oh biawak~ }
7:33:00 PM • Friday, May 1, 2009
day 1 ,time unknown, sehariku pada hari ini sepertia biase SEHINGGALAH ku terdengar kakak aku menjerit,aku, ma, n abg aku terus menuju ke arahnya, alangkah berdebar kami pabila mendengar die berkata bahawa die ternampak sesuatu merangkak di depan nye...sesuatu yg besar

die mengatakan bahawa bende itu adalah.......... seekot biawak!!!!
aku, abg aku nn kakak aku cepat menyelamatkan diri dgn memanjat ke atas pagar, kakak aku pula memanjat ke atas kerusi komputer itu sambil menjerit ketakutan sambil gelak

ma ku terus memanggil abahku yg sedang duduk saje di dalam bilik untuk mengeluarkan bende itu yg bersembunyi di blakang almari ma aku itu.stelah lame mengorek haiwan itu, akhirnye tubek lar ekornye sahaja dan rumahku bising dgn tepikan dan gelakan kakak,abg dan aku sendiri yg sedang bberada di atas kerusi dan pagar, haiwan itu merangkak habis laju untuk menyelamatkan diri nye

abah dan ma aku yg berani itu mengambil sebuah bakul baju kotor yg diambil oleh aku sblum itu untuk memerkup haiwan itu, walaupun haiwan itu hampir keputusan kepalanye, akhirnye terselamatla....KAMI!!! dengan usaha kami yg amat kuat, akhirnye haiwan itu tertangkap juga

abg aku yg sorang lagi yg sedang berbaring itu dgn relaxnye berbaring menengok tv krana walaupun die gelabah dan ingin memanjat pagar, die tidak dapat berbuat demikian oleh sbb ..phm2 je lar. ma dan abahku berusaha yg amat2 supaya haiwan itu tidak mendekati abgku yg sedang berbaring oleh kerana takut abg aku itu akan terbangun dan akan sakit seterusnye menyusahkan kami smua

itu adalah antara hari rumahku bising dengan gelakan dan tepikan yg kelakar hahaha
sekian, terima kasih, moga anda semua terhibur ♥♥♥



Profile
Name : IelaJunsu
Birthdate : 120195
Status : Always Keep The Faith





ShoutMix chat widget


L!nks.

{} Mangatraders
{} TokyoTosho




BLOGGIE FR3NZ.

•Dyedee Photobucket
•Meera Photobucket

NAE SARANG.

























The Past.
September 2008
October 2008
November 2008
March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
January 2011
March 2011
November 2011

One Piece - Tony Tony Chopper